Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Checkout verkkomaksu
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Lue lisää: Katso checkout palvelun maksuehdot.

PayPal maksunvälityspalvelu
Maksaminen omalta PayPal-tililtä tai tiliin yhdistetyltä luottokortilta.

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla Filtervelho.eu verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Filtervelho.eu verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

Tuoteidemme hintoihin lisätään toimituskulut (tuotetiedoissa ilmoitetaan, jos toimitus sisältyy hintaan) . Yksittäisiä suodattimia ja muita tuotteita tilatessa toimituskulut lähetyksen painon mukaan. Verkkokauppa-alustaan on merkitty tuotteiden painot, joten ohjelma laskee toimituskulut automaattisesti.

1-10 kg   toimituskulut 12 e alv 0 Postilla tai Matkahuollolla

10-20 kg toimituskulut 15e alv 0 Posti tai MH

20-30 kg toimituskulut 25e alv 0 Posti tai MH4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on 2-3 päivää.  Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. Filtervelho.eu verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
 

5. TOIMITUSTAVAT

Posti Smart-Ship tai Matkahuolto. Myymälästämme Veistämötie 8 90550 Oulu voi myös noutaa tuotteet, jolloin toimituskuluja ei tule.6. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)filtervelho.eu tai puhelimitse +358 040 0751962. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.


7. HINNAT

Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.

Kysy tarjous suuremmista eristä.


8. FORCE MAJEURE

Filtervelho.eu verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


9. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka